دسته‌ها
تحقیق آرایش و زیبایی تحقیق تغذیه سالم

مقاله درباره چگونگی کمک پیاز به رشد مو

پیاز چگونه به رشد مو کمک می‌کند؟

آیا از ریزش موی ناخواسته رنج می‌برید؟ هیچکس واقعا نمی‌خواهد موهایش را از دست بدهد، اما این، یک مشکل ناخواسته است که بسیاری از افراد مجبورند با آن روبرو شوند (هم مردان و هم زنان). از دست دادن مو در واقع یک فرایند طبیعی است، اکثر مردم بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو در روز از دست میدهند، و هیچوقت هم متوجه این اتفاق نمی‌شوند. با اینحال ریزش مو باعث استرس بسیاری از افراد می‌شود، چون ممکن است آنها در وهله‌ی اول، موی زیادی برای از دست دادن نداشته باشند. کمپشت شدن مو باعث حس نا امنی زیادی می‌شود و می‌تواند اعتماد بنفس را کاهش دهد.

در حالیکه تعداد زیادی از کالاها ادعا می‌کنند که بهترین درمان موثر برای ریزش مو هستند، اما طبیعت، در این مورد، بسیار قدرتمندتر عمل می‌کند. چیزی در طبیعیت وجود دارد که نتایج بی نظیری ارائه می‌دهد: آب پیاز! بله، درست خواندید. آب پیاز، یک درمان طبیعی قدرتمند است که رشد مو را افزایش می‌دهد و می‌تواند باعث شود موهایتان بهترین ظاهرشان را داشته باشند.

آیا آب پیاز واقعا می‌تواند به رشد مو کمک کند؟

پاسخ مثبت است. آب پیاز واقعا می‌تواند به رشد مو کمک کند. مطالعات علمی بسیاری روی ریزش مو، رشد مو و درمان‌های طبیعی که برای هر دو مفید هستند انجام شده است. در بسیاری از مطالعات مختلف، مشخص شده که آب پیاز در جلوگیری از ریزش مو و افزایش رشد موی جدید، کاملا موثر است. گفته می‌شود که آب پیاز از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می‌کند و برای سایر مشکلات مو مانند شوره‌ی سر، عفونت‌های قارچی و عفونت‌های مخمری نیز مفید است.

مقاله مرتبط: تحقیق و مقاله پیاز

آب پیاز چگونه عمل می‌کند؟

شاید این مانند یک راه غیر محتمل برای افزایش رشد مو بنظر برسد، اما بارها و بارها نشان داده آنقدر موثر است که بسیاری از مردم، در مورد قدرت آن قسم می‌خورند. مقدار فراوان گوگرد موجود در پیاز است که با کمک به افزایش گردش خون به پوست سر، این روش را اینقدر موثر می‌سازد. همچنین گوگرد، تولید کلاژن که برای تولید موی جدید ضروری است را نیز افزایش می‌دهد. موها در فولیکول‌ها تولید می‌شوند و هنگامیکه خون و کلاژن بیشتری به این فولیکول‌ها راه بیابند، آنها مواد مغذی، و تحریکی که برای رشد موهای جدید نیاز دارند را دریافت می‌کنند.

در بعضی مواقع، پوست سر از طریق باکتری‌ها آلوده می‌شود. این مسئله ممکن است به سرعت به ریزش مو منجر شود، اما می‌تواند بدون استفاده از آنتی بیوتیک‌ها به شیوه‌ای بسیار مطمئن تر درمان شود. همان محتوای گوگردی که به افزایش گردش خون کمک می‌کند، دارای خواص ضد باکتریایی هم هستند که از رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها روی پوست سر جلوگیری می‌کند. جلوگیری از رشد بیشتر این عفونت‌ها به جلوگیری از هرگونه ریزش موی اضافی کمک خواهد کرد.

پیاز به استحکام مو نیز می‌افزاید و این مسئله به جلوگیری از شکستگی و نازک شدن موها کمک می‌کند. این استحکام، همان چیزی است که برای افزایش رشد موی جدید و جلوگیری از آسیب دیدگی بیشتر، نیاز است.

چگونه از پیاز برای کمک به رشد سریع‌تر موها استفاه کنید

برای بهره مندی از مزایایی که پیازها برای افزایش رشد مو ارائه می‌دهند، شما باید آب چند عدد پیاز را بگیرید و آن را روی تمام پوست سرتان بمالید. اجازه ندهید بوی تند آن شما را بترساند، این روش بسیار موثر است. آب پیاز باید حداقل بمدت ۳۰ دقیقه روی پوست سرتان بماند. اگر می‌توانید بوی آن را تحمل کنید، بگذارید مدت بیشتری روی سرتان بماند. بعد از شستن آن باید موهایتان را شامپو بزنید. برای دیدن نتایج، این کار را حداقل ۳ بار در هفته و برای حداقل ۲ ماه انجام دهید. شما نتایج مثبت آن را خواهید دید، بنابراین این روال را رها نکنید.

گرفتن آب پیاز برای موهایتان

گرفتن آب پیاز برای استفاده بعنوان یک تونیک مو آسان است. اگر یک آبمیوه گیر ندارید، می‌توانید از یک مخلوط کن، غذا ساز یا رنده برای گرفتن حداکثر آب پیاز ممکن، استفاده کنید. شما برای این کار به چند عدد پیاز نیاز خواهید داشت و باید مقدار آن را با توجه به حجم موهایتان تنظیم کنید.

۴ راه آسان برای استفاده از آب پیاز برای رشد مو

امتحان کردن هر یک از درمان‌های خانگی زیر برای ریزش مو و افزایش رشد مو مفید خواهد بود. نکته مهم این است که یک روش را انتخاب کرده و برای چند ماه به آن عمل کنید. شما بدون شک نتایج مثبتی خواهید دید، اما باید صبور باشید. هر یک از روش‌های زیر را که برایتان جذاب‌تر است انتخاب کنید، تا در مسیر افزایش رشد موها و سلامت کلی موهایتان قرار بگیرید.

۱. آبکشی موها با آب پیاز

این روش واقعا ساده است، و فقط به ۵ پیاز قطعه قطعه شده که بمدت ۱۵ دقیقه در یک لیتر آب درحال جوش، جوشانده شده نیاز دارد. اجازه دهید خنک شود، آن را صاف کنید و پس از شامپو کردن، موهایتان را با آن آبکشی نمایید. بوی آن ممکن است باقی بماند، اما باید در یک یا دو روز، پس از آنکه دوباره شسته شد، از بین برود.

۲. آب پیاز و عرق نیشکر

نه، این برای نوشیدن نیست… این دستور برای گذاشتن روی موهای شما تهیه شده است. یک پیاز متوسط باید خرد شده و برای تمام شب در یک لیوان عرق نیشکر قرار بگیرد. بعد از حداقل ۱۲ ساعت، این مخلوط را صاف کرده و پیاز خرد شده را دور بیندازید. می‌توانید آن را روی پوست سر ماساژ دهید و سپس بشویید، یا می‌توانید پس از شامپو کردن، موهایتان را با آن آبکشی نمایید.

۳. آب پیاز و عسل

این متد آسان به دو روش عمل می‌کند. می‌توانید آن را بصورت خوراکی مصرف کنید، یا می‌توانید آن را روی پوست سرتان بمالید. هر دو روش موثرند، و هر دو نتایج قابل توجهی ارائه می‌دهند. یک چهارم فنجان آب پیاز و ۱ قاشق غذاخوری عسل باید با هم مخلوط شوند. پس از آن، انتخاب با شماست. می‌توانید آن را سر بکشید یا بمدت ۱۵ دقیقه روی پوست سرتان ماساژ دهید. این کار را هر روز انجام دهید تا خیلی سریع، نتایج مثبت آن را ببینید.

۴. فقط کافی است پیاز بیشتری بخورید

تقریبا اینگونه بنظر می‌رسد که پیازها، فقط برای افزایش رشد مو و یک پوست سر سالم ساخته شده اند! خوردن پیاز بیشتر و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی‌تان باعث می‌شود متوجه تفاوت زیادی در سلامت موهایتان شوید. این، مانند روش‌های دیگر عمل نمی‌کند، اما با اینحال خواهید دید که چقدر به موهایتان کمک می‌کند که بهترین ظاهرشان را داشته باشند.

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم

تحقیق درباره طرز تهیه نخود خوشمزه

نخود بو داده عسلی، پروتئینی خوشمزه می سازند.

اگر هوس چیزهای شیرین می کنید، اما می دانید که خوردن آبنبات باعث می شود بی حال و کسل شوید، می توانید از این گزینه کم کالری و گرم استفاده کنید. نخود  بو داده عسلی دارچینی. نخود ها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید، یک خوردنی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد.

مقاله مرتبط: مقاله درمورد نخود

نخودهای بو داده عسلی دارچینی

مواد لازم

یک قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک

۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری عسل

۱/۲ قاشق چایخوری دارچین

۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی

۱/۸ قاشق چایخوری نمک دریا

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.

۲- در یک صافی، آب نخود ها را خالی کرده و آبکشی کنید. آنها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.

۳- نخود ها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آنها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.

۴- در حالی که نخود ها هنوز داغ هستند، آنها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. می توانید به همین شکل آنها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا کنند، آنها را حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

۵- نخود های باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم

مقاله درمورد خواص رژیم خیار و گوجه فرنگی برای لاغری

خواص رژیم خیار و گوجه فرنگی برای لاغری

سبزیجات تازه، بخاطر محتوای ویتامین و مواد معدنی‌شان بسیار معروفند، اما این مواد غذایی، چیزی بیشتر از یک نیروگاه تغذیه‌ای هستند: آنها می‌توانند جایگزین غذاهای پرکالری شوند و با اضافه کردن حجم به وعده‌های غذایی شما، به تلاش‌های کاهش وزنتان کمک کنند.

هر نصف فنجان خیار و گوجه‌ی خام، ۱۰ تا ۲۰ کالری دارد و به برنامه‌ی غذایی روزانه‌ی شما، فیبر، ویتامین A و ویتامین C اضافه می‌کند. وارد کردن این سبزیجات به یک رژیم غذایی متعادل (که شامل غذاهای سالم دیگر نیز می‌باشد) می‌تواند به شما کمک کند تا وزن اضافه‌تان را به روش سالمی‌از دست بدهید.

قدم اول

خیار و گوجه فرنگی خام را جایگزین میان وعده‌های پرکالری‌تر مانند گرانولا بار، پنیر، کراکر و چیپس کنید. چگالی پایین انرژی سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و خیار باعث می‌شود که سیر کننده‌تر از مواد غذایی شوند که در هر لقمه چربی و کربوهیدرات بیشتری دارند.

با خوردن این سبزیجات در زمانیکه نیاز به میان وعده دارید، می‌توانید با کالری کمتر احساس سیری کنید، که به شما کمک می‌کند در طول روز، کمتر غذا بخورید. همراه کردن این سبزیجات با پروتئین‌های بدون چربی مانند سینه‌ی مرغ کبابی یا لوبیای پخته، به شما کمک می‌کند بعد از وعده‌ی غذایی‌تان، احساس سیری بیشتری کنید.

قدم دوم

خیار و گوجه فرنگی خام را بعنوان یک غذای فرعی به وعده‌های غذایی‌تان اضافه کنید و قبل از خوردن غذای اصلی‌تان، اول آنها را بخورید. بخاطر محتوای بالای آب و فیبر این سبزیجات، آنها یک حجم کم کالری به وعده‌هایتان اضافه می‌کنند، شما را سیر می‌کنند و احتمال زیاده روی شما در وعده اصلی را کاهش می‌دهند.

مقاله مرتبط: طرح کار آفرینی خیار درختی

قدم سوم

خیار یا گوجه‌ی خام را با یک سس سالاد کم کالری بخورید. با اضافه کردن چاشنی‌های دیگر به این سبزیجات، می‌توانید به منوی غذایتان تنوع ببخشید و جوانه‌های چشایی‌تان را شاداب کنید.

پاشیدن گیاهانی مانند گشنیز روی گوجه و خیار خرد شده نیز می‌تواند به شما کمک کند که تنوع‌های کم کالری و خوشمزه‌ای به رژیم غذایی روزانه‌تان اضافه کنید. با انتخاب غذاهای گیاهی خوشمزه به جای مواد پر کالری‌تر، می‌توانید انرژی دریافتی روزانه‌ی خود را کاهش دهید.

قدم چهارم

یک ظرف شفاف حاوی گوجه و خیار خرد شده را در جایی از یخچال قرار دهید که براحتی قابل رویت باشد. هنگامیکه گرسنه شوید، راحتی اغلب بر سخت گیری‌های رژیم غذایی، غلبه می‌کند. اگر در یک محل قابل دسترسی، سبزیجات آماده داشته باشید، بیشتر احتمال دارد که بجای اسنک‌های پرکالری به سراغ سبزیجات بروید.

قدم پنجم

مقدار مواد پر کالری که در ساندویچ‌هایتان استفاده می‌کنید، مانند گوشت، پنیر و سس مایونز را کاهش دهید، و بجای آن برش‌های اضافه از خیار و گوجه‌ی خام اضافه کنید. اینکار، میزان کالری ساندویچ شما را کاهش می‌دهد و در عین حال، طعم، مواد مغذی و حالت تردی رضایت بخشی به ساندویچ شما می‌بخشد.

توجه

ـ همیشه قبل از مصرف خیار و گوجه فرنگی آنها را بشویید. سبزیجات خام می‌توانند پاتوژن‌هایی داشته باشند که شما را بیمار می‌کند.

ـ اگرچه خیار و گوجه‌ی خام، سرشار از ویتامین‌های خاصی هستند، اما مقدار کمی پروتئین، اسیدهای چرب ضروری، کلسیم، آهن و مواد مغذی مهم دیگری دارند. پس سعی نکنید که از یک رژیم غذایی که فقط حاوی گوجه فرنگی و خیار است، استفاده کنید!

نکات مهم رژیم گوجه و خیار

ـ هنگام انتخاب گوجه فرنگی‌هایی که می‌خواهید بصورت خام مصرف کنید، بدنبال آنهایی باشید که کاملا قرمز، سفت، و معطر هستند. از گوجه فرنگی‌هایی که زدگی دارند یا دارای لکه‌های سبز یا زرد هستند، استفاده نکنید.

ـ خوشمزه‌ترین خیارها، معمولا آنهایی هستند که سبز تیره‌اند، هیچ جای نرمی ندارند، و وسطشان هم باد کرده نیست.

ـ اگرچه این سبزیجات، بطور طبیعی کم کالری و کم چربی هستند، اما مصرف آنها به همراه سس‌های پرکالری یا سایر مواد تشکیل دهنده‌ای که کالری متراکم دارند، می‌تواند مزایای کم کالری بودن آنها را بی‌اثر کند.

ـ ورزش و یک رژیم غذایی متعادل، و حفظ آنها، برای رسیدن به اهداف مورد نظرتان بسیار مهم هستند. برای اینکه بهترین نتایج کاهش وزن را بدست بیاورید، فقط به سبزیجات تکیه نکنید.

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم تحقیق سبک زندگی

مقاله درباره خاصیت پاپ کورن

۵ مزیت پنهان پاپ کورن

آیا تصورش را هم می‌کردید که فرو بردن دستتان در کاسه‌ای پر از پاپ کورن ممکن است برای سلامتی شما مفید باشد؟ اخیراً دانشمندان و متخصصین پزشکی کشف کرده‌اند که پاپ کورن سرشار از مواد مغذی استپس دفعه‌ی بعد که گشنه شدید، با چیزبرگرها خداحافظی کنید و آغشوتان را برای پاپ‌کورن باز کنیددر این مطلب چندین مزیت خوردن پاپ‌کورن که باید از آن مطلع باشید را نوشته‌ایم.

۱پاپ‌کورن پر از آنتی اکسیدان است

پوست ذرت بوداده، سرشار از آنتی اکسیدان استمنظور از پوست، همان‌هایی است که معمولاً بین دندان‌هایمان گیر می‌کند و جویدنشان هم سخت استآنتی اکسیدان موجود در پاپ‌کورن، اسمش پلی فنول است. پلی فنول‌ها با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه کرده و در نتیجه برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی، آسیب‌های سلولی و فرایند پیری، مفید استهمچنین یک برنامه‌ی غذایی سرشار از آنتی اکسیدان، به بازدارنده‌ی سرطان هم شناخته شده است.

تنها دلیلی که پاپ کورن بیشتر از میوه‌ها آنتی اکسیدان دارد بدین خاطر است که درون خود آبی ندارد تا آنتی اکسیدان‌ها رقیق شوندپاپ کورن همچنین دارای آنتی اکسیدان دیگری بنام فرولیک اسید است که در غذاهایی همچون برنج، جو، لوبیا و دیگر دانه‌های کامل یافت می‌شود.

۲پاپ کورن به نسبت دیگر میان وعده‌ها، چربی کمتری دارد

از آنجایی که پاپ کورن یکی از خوراکی‌هاییست که می‌توان آنرا بدون افزودنی‌های دیگر خورد، در نهایت کالری کمتری خواهد داشت.همچنین در مقایسه با میان وعده‌های دیگر که پر از پنیر و چربی‌های دیگرند، چربی کمتری دارداما اگر پاپ کورنی بخورید که در کره غلطانده و از طعم دهنده‌های مصنوعی در آن استفاده شده است، شاید این مزایایی که از آن صحبت می‌کنیم را دریافت نکنیدپاپ کورنی که با حداقل ادویه درست شده باشد، برای همیشه یک میان وعده‌ی خوشمزه و سالم خواهد بود.

۳پاپ کورن تمام خوبی‌های غلات سبوس‌دار را دارد

از آنجایی که پوست پاپ کورن اصالتاً جزو دانه‌های کامل است، تمام خوبی‌هایی که در جوانه، سبوس و اندوسپرم یک دانه‌ی کامل یافت می‌شود در پاپ کورن هم وجود داردمتخصصان دریافته‌اند که پاپ کورن حاوی ویتامین E،B، پروتئین، مواد معدنی، چربی‌های سالم، نشاسته و فیبر استپس زمانی که پاپ کورن می‌خورید، در‌واقع در حال خوردن دانه‌های کامل هستید که بخش مهمی از برنامه‌ی غذایی شما هستند.

۴پاپ کورن حاوی فیبر زیادی است

یکی دیگر از مزایای پاپ کورن این است که حاوی مقدار زیادی فیبر است، چرا که جزو غلات کامل بحساب می‌آیدو همانطور که می‌دانید فیبر برای دستگاه گوارش شما خیلی مفید استمصرف مقدار مناسبی فیبر، می‌تواند کلسترول شما را تحت کنترل در بیاورد و قند خونتان را تنظیم کندمی‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد و در کل بدنتان را به سمت تناسب اندام سوق دهد.

۵پاپ کورن به حداقل زمان برای هضم نیاز دارد

یکی از مزایای پنهان ذرت بوداده، این است که این خوراکی، به حداقل زمان برای هضم نیاز دارداگر خودتان در خانه پاپ کورن درست می‌کنید، می‌توانید بدون افزودن ادویه‌های زیاد، از تمام فواید آن بهره ببریدمیان وعده‌های دیگر همچون شکلات‌هایی که سرشار از فیبر و غلات کامل هستند، ممکن است با شکر شیرین شده باشند تا مزه‌ای بگیرند، اما یک‌کاسه پاپ کورن ساده، هم طبیعی است و هم سالم و مغذی.

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم تحقیق تناسب اندام

تحقیق درمورد محاسبه کالری مصرفی

اشتباهات متداول در محاسبه‌ی کالری مصرفی

مطمئناً همه‌ی ما این را شنیده‌ایم که اگر بیشتر از کالری‌های مصرفی‌تان کالری بسوزانید، لاغر می‌شویددر حال حاضر من این اصل را با یک برنامه‌ی غذایی دیگر ترکیب و سعی کرده‌ام منوی غذاهایم را از خوراکی‌های سالم و کم کالری پر کنم.

مشکل این مدل رژیم گرفتن این است که هیچ قانون خاصی برایش وضع نشده، و شما فقط باید یک اصل ساده را دنبال کنیدبیشتر از مقدار کالری مصرفی‌تان، کالری بسوزانیدآیا دوست دارید ۳ مشکلی که اغلب ما در رابطه با محاسبه‌ی کالری‌های مصرفی‌مان درگیرش هستیم را بدانید؟

اشتباه اولیک رژیم خیلی کم کالری می‌گیرید

خیلی‌ها فکر می‌کنند که هر چقدر کالری کمتری مصرف کنند زودتر هم لاغر می‌شونداما مصرف کمتر از ۱۲۰۰ کالری، نه تنها باعث نخواهد شد سریع‌تر نتیجه بگیرید، بلکه نرخ سوخت و ساز بدنتان کند شده و بدنتان دیگر برای انجام اعمال همیشگی‌اش انرژی کافی نخواهد داشتهمچنین چسبیدن طولانی به چنین برنامه‌ی غذایی می‌تواند نهایتاً منجر به پرخوری و تجربه‌ی رژیم یویو شودیعنی دوباره چاق خواهید شدراه حل ایده‌آل این است که کالری‌های مصرفی اضافه را با ورزش بسوزانید، نه اینکه کمتر از نیاز بدنتان غذا بخورید.

اشتباه دومهمه‌ی کالری‌ها را برابر فرض می‌کنید

همانطور که قبلاً هم توضیح داده‌ایم، هنگامی که صحبت از قواعد رژیم گرفتن می‌شود، این نظریه کاملاً اشتباه استبرخی از غذاها شاید به یک میزان کالری داشته باشند، اما بهتر است غذایی را انتخاب کنید که چیزی بیشتر برای شما به ارمغان می‌آورند، چیزهایی مانند فیبر، ویتامین، مواد معدنی، کلسیم و مواد مغذی دیگراگر غذاهای فقیری بخورید که پر از کالری هستند، باعث خواهد شد بدنتان قحطی زده شوداین بدین دلیل است که بر خلاف خوردنی‌های سالم و مغذی، این خوراکی‌ها اشتهای شما به خوردن را ارضا نمی‌کنند و نمی‌توانند برای مدتی طولانی شما را سیر نگاه دارند.

مقاله مرتبط: تحقیق درباره راه مناسب سوزاندن کالری

اشتباه سومرژیم غذایی‌تان را شخصی‌سازی نمی‌کنید

این چیزی است که من هنگامی که رژیم گرفتن را شروع کردم یاد گرفتمبرای تنظیم منوی غذای روزانه‌تان با توجه به کالری‌های مواد غذایی، باید عومل زیادی همچون سن، جنسیت، ترکیب و اندازه‌ی بدن، فعالیت فیزیکی روزانه و وزنافرادی که درشت اندامند یا عضلانی‌تر هستند، سریع‌تر هم کالُری می‌سوزاننداشخاص سن و سال دار هم با توجه به این حقیقت که عضلاتشان رو به کاهش است، مستعد افزایش وزن هستند و کندتر کالُری می‌سوزانند.

تمام این عوامل، نرخ سوخت و ساز شما را که نقش مهمی در کاهش وزنتان دارد را تعیین می‌کنندگرفتن رژیم‌های سنگین، سوخت و ساز بدنتان را کند می‌کند، چرا که بدنتان هرچه می‌خورید را برای روز مبادا ذخیره می‌کندبنابراین می‌توان گفت که خوردن وعده‌های متعدد و با اندازه‌ی کنترل شده، می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر وزنتان را کم کنید!

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم تحقیق تناسب اندام

مقاله درباره موادغذایی ضد چاقی

غذاهای ضد چاقی کدامند؟

من به تازگی وضعیت چاقی را تجربه کرده امابتدا فکر می کردم که سبک زندگی شلوغ پلوغ من باعث شده که به این وضعیت دچار شوماما پس از مدت کوتاهی متوجه شدم که دلیل اصلی بوجود آمدن این وضعیت، غذاهایی است که مصرف می کنم.

با وجود اینکه برای رسیدن به اهدافم تاریخ‌هایی تعیین کرده بودم، اما وعده‌های غذایی که برای خودم آماده می‌کردم اصلاً مغذی نبودند.بهمین دلیل من در مورد بهترین غذاهایی که می‌توانند به ما انرژی بدهند تحقیقی کردم و پنج انتخاب برتر را برگزیدم.

مصرف غذاهای معرفی شده در زیر، باعث افزایش تدریجی و طولانی مدت انرژی شما خواهند شدپس دیگر برای اینکه سطح انرژی‌تان را بالا نگاه دارید نیازی نیست دائم چیزی بخورید!

جو

این ماده‌ی خوراکی، جزو سوپر غذاها به حساب می‌آید، غذایی که پشتیبان دستگاه گوارش ماست.

جو سرشار از ویتامین B1 است که به تجزیه و تبدیل انرژی غذاهایی که می‌خوریم خیلی کمک می‌کندبسیاری پزشکان توصیه می‌کنند که بطور منظم جو مصرف کنید، نه فقط بخاطر تأثیرش بر انرژی شما، بلکه بخاطر اینکه قند خون شما را متعادل نگاه می‌دارد!

برای اینکه بلافاصله انرژی بگیرید، اولین غذایی که صبح مصرف می‌کنید باید همین ماده‌ی غذایی باشد.

ماست

نه تنها ماست یک خوراکی خوشمزه است، بلکه لطیف و خوش رایحه هم هستماست، منبع غنی پروتئین و سرشار از پروبیوتیک است.بدن شما براحتی ماست را هضم کرده، و آنرا فورا به منابع انرژی بدنتان منتقل می‌کند.

آنچه که ماست را به یک افزایش دهنده ی عالی انرژی تبدیل می‌کند، باکتری مفیدی است که بعنوان پروبیوتیک شناخته می‌شودهر وقت در روز که بخواهید می‌توانید ماست بخوریددر مصرف انواع ماست هم راحت باشیدمثلا می‌توانید آنرا با انواع جوانه‌ها، میوه‌ها و آجیل‌ها ترکیب کرده و مزه‌اش را تغییر دهید.

مقاله مرتبط: خواص ماست برای کاهش چربی شکم

اسفناج

آیا می‌دانید که تمام قسمت‌های کارتون «ملوان زبل» که به آن می‌خندیدید، واقعیت دارد؟ حداقل آن قسمت هایی که به اسفناج ربط داشت، واقعیت دارددقیقا مانند ملوان زبل، شما هم می‌توانید با مصرف اسفناج، روزی پر انرژی داشته باشید.

اسفناج سرشار از آهن، منیزیم و پتاسیم استتمام این اجزا، اسفناج را به منبعی غنی از ویتامین ب تبدیل می کندویتامینی که پشتیبان انرژی شماستمتخصصین تغذیه توصیه می کنند که هر روز اسفناج مصرف کنید.

اسفناج را فقط به سالاد اسفناج یا کنار بشقاب غذاهایتان محدود نکنیداین غذای معجزه آسا را در سوپ، کباب، خوراک، اسموتی و غذاهای سرخ کرده‌تان هم بیفزایید.

جوانه ها و آجیل ها

این غذاهای فوق مغذی، حاوی پروتئین کیفیت بالا و چربی های امگا۳ استتخم کدو، بادام و فندق، همه شان سرشار از منیزیم اند که با چربی احشائی مبارزه می‌کند.

بعلاوه اسید چرب امگا ۳ یک منبع انرژی ممتاز استبنابراین سعی کنید تا هر روز چند آجیل یا مقداری جوانه بخوریدهمیشه مقدار کمی از این خوراکی‌ها را در جیب یا کیفتان حمل کنیدبدین ترتیب همیشه یک میان وعده‌ی سالم دم دستتان هست.

لوبیا

به لوبیا، غذای سحرآمیز می‌گویند، دلیل خوبی هم داردلوبیا در مقایسه با خوراکی‌های دیگر به طور موثرتری با علائم چاقی می جنگد.لوبیا دارای ساختار غذایی منحصر بفردی استکم چرب است، فیبر زیادی دارد، و توازن خوبی از کربوهیدرات و پروتئین فراهم می آورد.

لوبیا همچنین حاوی مقدار فراوانی مواد معدنی همچون پتاسیم، منیزیم، فسفر، مس و آهن استتمام این مواد برای تولید انرژی ضروری استشما تقریبا می توانید لوبیا را به تمام وعده‌های غذایی تان اضافه کنیدچند بار در روز، می‌توانید ترکیبات مختلف لوبیا با غذاهای دیگر را نوش جان کنید.

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم تحقیق سبک زندگی

مقاله درباره جلوگیری از ابتلا به دیابت

نکاتی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت

دیابت، تقریبا در حال تبدیل شدن به یک بیماری فراگیر در سراسر جهان شده است و همگان در تکاپوی یافتن راهی برای جلوگیری از این شرایط خاص پزشکی هستند. خوشبختانه، راه های متعددی هم برای جلوگیری از این بیماری وجود دارد. در این مطلب، با ۵ راه برتر در این رابطه آشنا خواهید شد.

هر روز صبحانه بخورید

دلیل اینکه هر روز صبح باید صبحانه بخورید این است که صبحانه به شما کمک می‌کند تا قند خونتان را کنترل کنید. اگر برای مدت زمان زیادی بدنتان را از غذا محروم کنید، باعث خواهد شد قند خونتان افزایش یابد. پس، هر روز صبح صبحانه بخورید تا سطح قند در خونتان تثبیت شود و بتوانید با دیابت مبارزه کنید.

فعال باشید

اگر می‌خواهید از دست دیابت در امان بمانید، حداقل باید روزی ۳۰ دقیقه ورزش کنید. نیازی نیست با حرکات ایروبیک یا تناسب اندام پیچیده، خیلی زیاد به بدنتان فشار بیاورید. می‌توانید به تمرینات ساده‌ای همچون پیاده روی پس از شام بهمراه خانواده یا دوستانتان اکتفا کنید.

مقاله مرتبط: تحقیق چرا باید فعال باشیم

کاهش وزن

اضافه وزن نیز خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. اکثر تحقیقات نشان داده اند که چاقی مهم ترین عامل افزایش مقاومت به انسولین است. بهمین دلیل اگر می‌خواهید از این بیماری مزمن در امان بمانید، کاهش وزن ضروری است. برای شروع کاهش وزن بدنتان باید برای خودتان اهدافی تعیین کنید که رسیدن به آن آسان باشد. برای شروع، می توانید به کاهش ۵ تا ۱۰ درصد از وزن بدنتان فکر کنید.

بیشتر فیبر بخورید

متخصصان تغذیه ادعا می‌کنند که خوردن فیبر، شکم شما را برای مدت زمان بیشتری پر نگاه خواهد داشت. فیبرها برای پیشگیری از ابتلا به دیابت عالی هستند، چرا که باعث می‌شوند قند خون افزایش پیدا کرده و به آرامی پایین بیاید. روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر مانند غلات سبوس‌دار و سبزیجات، معجزه می‌کند.

سیگار را ترک کنید

اگر سیگار می‌کشید و هنوز هم فکر می‌کنید که سالم هستید، دوباره فکر کنید! تحقیقات نشان داده اند که دود کردن ۱۶ تا ۲۵ سیگار در روز، می‌تواند نسبت به یک فرد غیر سیگاری، به میزان ۳ برابر استعداد شما را برای ابتلا به دیابت نوع ۲ افزایش دهد. بعلاوه، همیشه توصیه شده که هر چه زودتر عادت ناسالم سیگار کشیدن را ترک کنید.

اگر برای ترک سیگار واقعا مشکل دارید، حتما در این رابطه با یک پزشک مشورت نمایید تا راهنمایی های لازم را از او دریافت کنید. بسیار خب، مادامی که این نکات را رعایت کنید، شانس ابتلا به دیابت در آینده کاهش چشمگیری پیدا خواهد کرد. پس این نکات را جدی گرفته و آنها را در اولین فرصت در سبک زندگی تان به کار بگیرید.

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم

مقاله درباره رژیم عسل و لیمو ترش

رژیم عسل و لیمو ترش

ادعا شده است که رژیم عسل و لیموترش یک راه خانگی خیلی مؤثر برای کاهش وزن است. این رژیم بر پایه‌ی نوشیدن یک لیوان آب گرم بهمراه یک قاشق غذاخوری عسل و آبلیموی تازه در صبح و با شکم خالی طراحی شده است. البته رژیم عسل و لیموترش باید با اصول دیگر کاهش وزن ترکیب شود تا از آن جواب بگیرید.

مزایای عسل

عسل منبع ریبوفلاوین، ویتامین B6، آهن و منگنز، و سرشار از ترکیبات فنلی است که بعنوان آنتی‌اکسیدانی قوی عمل می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها به جلوگیری از آسیب‌هایی که توسط رادیکال‌های آزاد ایجاد می‌شوند کمک می‌کند. صدمات رادیکال‌های آزاد هم معمولاً با تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی عروقی همراه می‌شود.

وب‌سایت BabyInfoCenter.com ادعا می‌کند عسل با حل کردن سلول‌های چربی، و عمل کردن همچون قابضی برای خشک کردن مواد چرب موجود در سلول‌های چربی، به کاهش وزن کمک می‌کند. اما این ادعا بر پایه‌ی هیچ دانش علمی نیست. مزایای دیگر عسل هم عبارت است از اثرات افزایش انرژی و خواص درمانی‌اش بر زخم‌ها.

ملاحظات در مورد عسل

مزایای عسل، بسته به این است که پردازش شده باشد یا نه. عسل خام، عسلی است که پاستوریزه، شفاف و فیلتر نشده است. در دائره‌المعارف مواد غذایی شفا دهنده، نوشته‌ی مایکل موری، گفته شده است که عسل خام دارای مواد غذایی سالم بیشتری است که در عسل‌های پردازش شده از بین رفته است. موری در ادامه توضیح می‌دهد که عسل خام حاوی مواد گیاهی شناخته شده‌ای است که بعنوان حفاظت در برابر باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها شناخته شده‌اند.

مقاله مرتبط: طرح توجیهی بسته بندی عسل

ماموریت ویتامین سی

آنطور که مشخص است، ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو، نیمی از ویتامین سی مورد نیاز شما در روز را تأمین می‌کند. ویتامین سی نیز بعنوان یک آنتی‌اکسیدان، از شما در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد و مواد سمی محافظت می‌کند. این ویتامین به کاهش سطح کلسترول که اغلب با بیماری‌های قلبی، سکته‌ی مغزی و سرطان در ارتباط است نیز، کمک می‌کند.

در دائره‌المعارف مواد غذایی شفا دهنده، متخصص تغذیه مایکل موری می‌گوید که ماموریت اصلی ویتامین سی، تولید کلاژن، ماده‌ی پروتئینی اصلی بدن انسان است. کلاژن است که بدن شما را از طریق ساختارهایی همچون غضروف، بافت‌های همبند، رباط‌ها و تاندون‌ها در کنار هم نگاه داشته است.

اهمیت محتوای اسیدی

لیمو ترش، بعنوان یک ماده‌ی غذایی خیلی اسیدی در نظر گرفته می‌شود. اسید سیتریک درون آبلیمو، برای جلوگیری از ایجاد سنگ کلیه، دفع کلسیم را کاهش می‌دهد. در کتاب استاد پاک کننده‌ها، نوشته‌ی استنلی باروز، گفته شده که اسیدی بودن لیموترش، به تجزیه‌ی مخاطی انباشته شده در غشای سلولی کمک می‌کند. بهمین دلیل، باروز ادعا می‌کند که لیموترش یک پاکسازی کننده‌ی درونی عالی است.

ماموریت آب

در این رژیم، اولین چیزی که در صبح خورده می‌شود، باید آب گرم بهمراه آب لیمو ترش تازه و عسل باشد. انجمن Reader’s Digest توصیه می‌کند که در روز حداقل ۸ تا ۱۲ لیوان آب بنوشید. وب‌سایت Babyinfocenter.com هم ادعا می‌کند که آب به از بین بردن یبوست و پاکسازی بدن شما از سموم کمک می‌کند.

آب همچنین به هضم غذا و حمل و نقل و جذب مواد مغذی و حیاتی در سراسر بدن نیز کمک می‌کند. در صورتی که به اندازه‌ی کافی آب ننوشید، بدنتان دچار کم آبی شده و دچار خستگی، یبوست و سرگیجه خواهید شد. آیا تابحال تجربه‌ی این رژیم را داشته‌اید؟ دانسته‌هایتان را با ما به اشتراک بگذارید.

دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم

تحقیق درباره مصرف تخم مرغ

زرده تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ؟

هر چه اطلاعات درباره‌ی تغذیه‌ی سالم بیشتر شود، در مورد اینکه چه بخوریم و چه نخوریم کمی گیج می‌شویم. بعنوان نمونه به تخم مرغ فکر کنید. کدام یک سالم تر است، سفیده یا زرده‌اش؟ بیایید به مزایا و معایب هر دوی اینها نگاهی بیندازیم.

زرده تخم مرغ

این بخش از تخم مرغ خیلی مغذی است، حاوی ویتامین های A, B, D و E و مواد معدنی‌ای همچون کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، زینک و آهن است. همچنین زرده‌ی تخم مرغ منبع انرژی است، و بخاطر مواد خاصش می تواند چشم های شما را نیز سالم نگاه دارد!

اما به این خوراک مغذی می‌توان از جنبه‌ای منفی نیز نگاه کرد، چرا که بیشتر از نصف کالری تخم مرغ در زرده‌اش جمع شده است. بعضی‌ها می‌گویند که منفی ترین جنبه‌ی زرده، این حقیقت است که حاوی کلسترول بوده و مصرف روزانه‌ی آن مخصوصا برای کسانی که دیابت دارند می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد.

اگرچه برخی مطالعات (دانشگاه کنتیکت، مرکز تغذیه و ایمنی مواد غذایی، دانشکده علوم پزشکی مولکولی) بر این باورند که محدود کردن مصرف تخم مرغ نباید به همگان تعمیم پیدا کند. باید بدانیم که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد سالم، با افزایش مصرف کلسترول بالا نمی رود، بلکه با گنجاندن تخم مرغ در برنامه‌ی غذایی همیشگی‌شان، مزایای مختلفی نسیبشان خواهد شد.

مقاله مرتبط: مقاله درجه بندی تحم مرغ ها

سفیده تخم مرغ

اگر زرده را قسمت تیره‌ی تخم مرغ در نظر بگیریم، بسیاری از دستورالعمل‌های غذاها حاوی سفیده‌ی تخم مرغ هستند. پس هنوز تخم مرغ قابل استفاده است! این بخش حاوی بیشترین پروتئین تخم مرغ، کالری کمتر و پتاسیم، منیزیم و سدیم بیشتر بوده و هیچگونه چربی هم ندارد. بعنوان معایب سفیده هم باید بدانید که سفیده ویتامین‌های کمتری دارد، از جمله B12، فولات و ریبوفلاوین.

پیشنهاد

هنگامی که تصمیم گرفتید تخم مرغ را در برنامه غذایی خود بگنجانید، به موارد زیر توجه کنید:

افراد سالم: هم سفیده و هم زرده را بخورید، چرا که به طور باورنکردنی‌ای مغذی و اشباع از انواع ویتامین و مواد معدنی هستند.

افرادی که دیابت، مشکل کلسترول یا نارسایی‌های قلبی دارند: با مشورت گرفتن از پزشکتان، مصرف تخم مرغتان را محدود کنید.

بخاطر بسپارید که یک تخم مرغ، درون زرده‌اش حدود ۱۸۶ میلی‌گرم کلسترول دارد، اما واقعیت این است که آن کلسترولی که درون مواد غذایی هست، با کلسترولی که درون خون است تفاوت دارد.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function str_contains() in /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-content/themes/twentytwenty/template-parts/pagination.php:40 Stack trace: #0 /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-includes/template.php(686): require() #1 /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-includes/template.php(643): load_template('/home/pezeshk7/...', false) #2 /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-includes/general-template.php(167): locate_template(Array, true, false) #3 /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-content/themes/twentytwenty/index.php(115): get_template_part('template-parts/...') #4 /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/pezeshk7/...') #5 /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/pezeshk7/...') #6 /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/index.php(17): require('/home/pezeshk7/...') #7 {main} thrown in /home/pezeshk7/domains/papersite.ir/public_html/wp-content/themes/twentytwenty/template-parts/pagination.php on line 40