دسته‌ها
تحقیق تغذیه سالم

مقاله درمورد آمادگی ذهنی برای یک رژیم مناسب (۱)

چگونه از نظر روانی برای رژیم آماده شویم؟

شروع کردن یک رژیم غذایی می‌تواند دلهره آور باشد، مخصوصاً اگر خودتان را از نظر روانی برای تغییرات پیش رو آماده نکرده باشید. زمانی که شما از نظر روانی در جایگاه خوبی قرار بگیرید، شروع یک رژیم غذایی و برنامه‌هایی برای سلامتی‌تان و پیگیری آن برایتان راحت‌تر خواهد بود. اگر خودتان را آماده کنید، در اجرای رژیمی صحیح شانس بیشتری خواهید داشت و خودتان را نمی بازید.

۱. بدانید که چرا و به چه دلیل می‌خواهید و یا احتیاج دارید که رژیم گرفته یا سبک خورد و خوراکتان را تغییر دهید. فهرستی از تمام چیزهایی که می‌خواهید تغییر دهید و اینکه به چه علت می‌خواهید تغییر کند آماده کنید.

۲. در مورد انواع رژیم های غذایی موجود تحقیق کنید و در مورد اینکه کدام یک از آن‌ها بصورت واقع‌بینانه می‌توانند روی بدن شما و سبک زندگی‌تان تأثیر داشته باشند تصمیم گیری کنید. فقط به این دلیل که رژیمی برای دوستتان تأثیر گزار بوده دلیل نمی‌شود که به کار شما هم بیاید!

۳. برنامه‌ریزی کنید. بسنجید که چه برنامه‌ی غذایی و ورزشی برایتان منطقی و چسبیدن به آن برایتان راحت است. هر روز دویدن خیلی خوب است، اما اگر برای اینکه هر روز بدوید وقت ندارید شاید بهتر باشد به دویدن در چند روز هفته فکر کنید و بدنبال فعالیت‌های دیگری که می‌توانید آن‌ها را در برنامه تان بگنجانید باشید.

۴. قضیه را ساده بگیرید! انتخاب یک رژیم غذایی و برنامه‌ی ورزشی که برای شما راحت‌ترین گزینه باشد، به نسبت برنامه‌ای که نه وقتش را دارید نه اینکه آنرا درک می‌کنید، معمولاً برایتان بهتر است و در آن موفق‌تر خواهید بود.

۵. برنامه‌ریزی کنید تا با متخصص یا یک مربی تناسب اندام صحبت کنید. اگر که همین حالا با چنین شخصی صحبتی داشته باشید شانس بیشتری برای اجرای برنامه‌ای موفق دارید. چنین جلساتی به شما کمک خواهند کرد تا انگیزه‌ای که به دنبالش هستید را پیدا کنید و تصمیمات هوشمندانه تری بگیرید.

بجای اینکه فکر کنید هر چه پیش آمد خوش آمد، می‌توانید تصمیماتی آگاهانه در مورد مسیر پیش روی خود بگیرید. سعی کنید با کسی که صحبت می‌کنید، روراست باشید. اگر از پیاده روی متنفرید، حوصله‌ی آشپزی ندارید یا مشکلات دیگری پیش پای شماست، بهتر است که مشاور شما از آن‌ها آگاه باشد، بنابراین می‌تواند انتخاب‌های جایگزین به شما پیشنهاد دهد.

اگر مشاور شما، برنامه‌ای عمومی به شما داد که قبلاً جواب داده است اما مختص شما نیست، به او گله کنید! به یاد داشته باشید که شما برای خدماتی پول پرداخته‌اید تا با توجه به ویژگی‌های شخصی‌تان به شما کمک کنند، نه اینکه برنامه‌ای عمومی که می‌توانید آنرا در اینترنت هم بیابید به شما تحویل دهند.

۶. مطمئن باشید که با یک متخصص تغذیه یا مربی ورزشی واقعی صحبت می‌کنید! در مورد گواهینامه‌های وی بپرسید. از آن‌هایی که دستمزد کمی دارند، یا مربی‌هایی که پس از ثبت‌نام در باشگاه موظفند به شما برنامه بدهند، دوری کنید! اگر هدف یا ماموریت آن‌ها این است که عضویت باشگاه خود یا مکمل‌های غذایی‌شان را به شما بفروشند، آنگاه آن‌ها فروشنده به حساب می‌آیند نه یک مربی واقعی.

مطمئن شوید که از صحبت با مربی خود لذت می‌برید، کسی که می‌تواند شما را بفهمد و با دانش و جدیتش در کار، در شما انگیزه ایجاد کند. اگر مربی شما برنامه‌ای را به شما تحمیل می‌کند، نمی‌توانید حرف‌های او را بفهمید، یا اینکه برنامه‌ی خاص شما ندارد، باید به دنبال مربی دیگری بگردید.

مقاله مرتبط: مقاله درمورد آمادگی ذهنی برای یک رژیم مناسب (۲)

۷. تقویمی بخرید و آنرا به برنامه‌های غذایی و ورزشی خود اختصاص دهید. عادات غذایی خود را بصورت روزانه بنویسید، در این صورت زمانی که رژیم خود را شروع کنید، با مشاهده‌ی تغییرات انگیزه پیدا خواهید کرد. زمان‌های ملاقات با مربی یا متخصص تغذیه‌تان را در آن مشخص کنید.

همچنین نرم‌افزارهایی هم وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را دانلود نصب کرده و بر روی گوشی هوشمند خود، پیشرفت خود را زیر نظر داشته باشید. یادتان باشد که شما باید بصورت روزانه غذاهایی که می‌خورید و ورزش هایی که انجام می‌دهید را ثبت کنید. کالری مصرفی، چربی‌ها یا کربوهیدرات‌هایی که خورده‌اید، همه را باید بنویسید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *